Διαχείριση BCM

you deserve custom

Εξατομικευμένη ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης.
Εύκολα ανανεώστε άρθρα, ανακοινώσεις, κείμενα, δημοσιεύστε φωτογραφίες, προϊόντα

Η ραγδαία ανάπτυξη και εξάπλωση των Συστημάτων Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αποτελούν ουσιαστικά την πηγή πληροφοριών και τον τροφοδότη όλων των λογισμικών και των εφαρμογών που χειρίζονται δεδομένα. Επιπλέον τα συστήματα αυτά παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και οργάνωση που είναι απαραίτητα στοιχεία όταν πρόκειται για μεγάλο όγκο δεδομένων.

Η Bitamin Web παρέχει ένα σύγχρονο προγράμματα ανάπτυξης βάσης δεδομένων, ανταποκρινόμενη σε υψηλές απαιτήσεις και πολυπλοκότητας εργασίες, διευκολύνοντας παράλληλα τη χρήση τους από τους πελάτες. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου BCM είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διευκολύνει την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις.

Εύκολα ανανεώστε άρθρα, ανακοινώσεις, κείμενα, δημοσιεύστε φωτογραφίες
Το Διαχειριστικό BCM σας παρέχει ευκολία στη καταχώρηση και ανανεώση των κειμένων, άρθρων, ανακοινώσεων, φωτογραφίων και γενικότερα έχετε τη πλήρη διαχείριση της εταιρικής ή ακόμα και της προσωπικής σελίδας σας.

Δημιουργία και Διαχείριση του περιεχομένου του ιστότοπου (μενού πλοήγησης σελίδων, τίτλος, μηνύματα, λογότυπα, γενικότερη εμφάνιση κλπ) από τον διαχειριστή του ιστότοπου με αυτόματη ενεργοποίηση των αλλαγών.

Μηχανισμός στοχευμένης αναζήτησης (π.χ. ημερομηνίες, λέξεις κ.τ.λ.)

Προβολή ημερομηνίας, links, photo gallery & slideshow, downloads, banners, καταχώρησης email χρηστών για αποστολή newsletter και λειτουργιών social networking (facebook, twitter κλπ).

Λογική σχεδίασης εύκολης διαχείρισης, ώστε να μπορούν να προστεθούν (και να αφαιρεθούν) εύκολα πληροφορίες, κείμενα & εικόνες, ανακοινώσεις, προκηρύξεις, δελτία τύπου κ.λπ., χωρίς αυτή η προσθαφαίρεση να επηρεάζει το συνολικό σκελετό του ιστότοπου ή τη λογική πλοήγησης σε αυτόν.

Δυνατότητα πλήρους υποστήριξης περιβάλλοντος πολυμέσων για παρουσίαση περιεχομένου σε ποικίλες μορφές (κείμενο, φωτογραφία, video, audio, word, excel, pdf, flash κλπ) με την κατάλληλη γραφιστική επεξεργασία, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη παρουσίαση του υλικού.

Δυνατότητα πρόσβασης από το σύνολο των δημοφιλών web-browsers, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση άλλου λογισμικού. Συμβατότητα μεταξύ των διαφορετικών Cross-browsers, βέλτιστη χρηστικότητα και απλή πλοήγηση ώστε να φορτώνει ταχύτατα, με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση bandwidth για να είναι εύκολα επισκέψιμη μέσω κινητού ή με χρήση προγράμματος 3G/ογκοχρέωσης.

Η διάσταση των ιστοσελίδων είναι τέτοια ώστε να εμφανίζονται άριστα σε μεγιστοποιημένο παράθυρο browser σε οθόνη Η/Υ με ανάλυση 1024x768 χωρίς να εμφανίζονται μπάρες οριζόντιας μετακίνησης (horizontal scrollbars).

Προσφέρεται η δυνατότητα συντήρησης, μελλοντικής αναβάθμισης και προσθήκης πρόσθετων υπηρεσιών π.χ. επιπλέον μηχανισμούς, χωρίς αριθμητικό περιορισμό προσθαφαίρεσης κατηγοριών, άρθρων, φωτογραφιών κλπ. με τεχνική υποστήριξη για αναβαθμίσεις και ανανεώσεις από τον Ανάδοχο καθ' όλη τη διάρκεια της on line παρουσίας του ιστοτόπου, έτσι ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Εάν σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός μια δυναμικής ιστοσελίδας με το σύστημα BCM, το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσετε περιοχές και θεματολογίες της ιστοσελίδας που θα μετατραπούν σε δυναμική μορφή και δημιουργούμε το κατάλληλοτερο μοντέλο διαχείρισης περιεχομένου.

Μεγάλος αριθμός εργαλείων και ρυθμίσεων
Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου BCM διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εργαλείων και ρυθμίσεων τα οποία σας διευκολύνουν να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε. Το πλούσιο μενού των επιλογών σας επιτρέπει επίσης να έχετε μια καλαίσθητη και εύχρηστη σελίδα.

Τέλος, η ανανέωση πληροφοριών στην ιστοσελίδα σας μπορεί να γίνει όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και από όπου θέλετε δεδομένου ότι δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα εγκατάστασης.
Ένας υπολογιστής κι ένας browser αρκούν!

Υποστηρικτικές Υπηρεσίες

Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την εισαγωγή δεδομένων στην ιστοσελίδας σας;
Κανένα πρόβλημα! Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή νέου περιεχομένου, επιλογή, επεξεργασία, και δημοσίευση των φωτογραφιών, video και λοιπά στοιχεία της σελίδας σας, για εσάς!

sub heading

πελατολόγιο

Τα τελευταία 15 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με την ανάπτυξη εφαρμογών
διαδικτύου και της δημιουργίας εντύπου και Outdoor υλικού, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε
με πλήθος εταιριών που μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Τους ευχαριστούμε πολύ!

The Blender Gallery
Συνερτζι Α.Ε.
Δαυίδ Καμχής και ΣΙΑ E.Ε.
ELCO ΒΑΓΙΩΝΗΣ Α.Ε.
Mythies Apartments
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
EnSCo SA
Γ.ΒΟΚΟΡΟΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ ΕΕ
Laurel International Management Ltd
Unitug ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΛΥΜΠΟΥΣΑΚΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
Lexxel Corporation Hellas Ltd
Acqua Source AEBE
Α. ΚΑΡΥΛΑΚΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.
TSAVLIRIS SALVAGE (INTERNATIONAL) LTD
DI GAIA / Elvira Panagiotopoulou
Καινοτομίες Βερδέ Α.Ε.Β.Ε.
ΙΑΚΩΒΟΣ ΡΙΤΣΟΣ
Γ.ΚΙΝΤΩΝΗΣ Ο.Ε
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ Α.Ε.
ΠΑΣΕΣΠΑ – ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
COGNITURN ΙΚΕ
Διονύσιος Χαϊκάλης Ο.Ε.