Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου.

Aναλαμβάνουμε την online παρουσίαση σας στο σύνολό της ξεκινώντας από την κατοχύρωση του ονόματος της σελίδας σας και τη φιλοξενία του και συνεχίζοντας με τη δημιουργία ενός λειτουργικού και αξιόπιστου site που καλύπτει όλες τις ανάγκες μια σύγχρονης επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται μαζί με τον υπεύθυνο της εταιρίας σας βήμα-βήμα, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις εξειδικευμένες απαιτήσεις και ανάγκες.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας εταιρικής ιστοσελίδας είναι μια πολυδιάστατη εργασία καθώς λαμβάνονται πολλά στοιχεία υπόψη για την ανάπτυξη της. Αυτά τα στοιχεία ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης καταγράφονται και στη συνέχεια εφαρμόζονται με σκοπό να επιτευχθεί αποτελεσματικά η επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας, με σωστή τοποθέτηση των μηνυμάτων και των πληροφοριών που είναι απαραίτητα για την κατανόηση από τους πελάτες σας. Η πλοήγηση, η τυπογραφία, η χρήση γραφικών, εικόνων και χρωμάτων συνθέτουν την τελική εικόνα της ιστοσελίδας σας. Η αλληλεπίδραση με τα social media, η μελέτη των λέξεων αναζήτησης keyword είναι στοιχεία που θα συνδράμουν στην γνωστοποίηση της εταιρικής ιστοσελίδας στο κόσμο του Intenet. και όλα τα παραπάνω να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης).

Η κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει:
τον σχεδιασμό. Αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας: ο χρήστης πρέπει εύκολα να αντιλαμβάνεται πιο είναι το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας
τον προγραμματισμό - συγγραφή κώδικα, χρησιμοποιούμε τις πιο βελτιωμένες πρακτικές στην κατασκευή ιστοσελίδων για την σωστή εμπειρία του χρήστη σε κάθε συσκευή (ανάλυση οθόνης)
τo σύστημα διαχείρισης (BCM) είναι η πλατφόρμα που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα στοιχεία που αποτελούν την ιστοσελίδα π.χ. όπως τα κείμενα ή οι φωτογραφίες, video
επεξεργασία ψηφιακού υλικού φωτογραφιών, κειμένων και μηνυμάτων
την σύνδεση με τα social media και τέλος SEM (search engine marketing), οι μηχανές αναζήτησης συνεργάζονται άψογα με τον κώδικα των ιστοσελίδων μας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Οι προδιαγραφές μας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων:

 • Υψηλής ποιότητας γραφικά και φωτογραφικό υλικό ενσωματώνονται σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα.
 • Σύγχρονος σχεδιασμός και βασισμένος στα τελευταία standard του internet.
 • Μορφoποίηση ιστοσελίδας και σχεδίαση εξ' ολοκλήρου σε CSS (Cascading Style Sheet).
 • Συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης (Browsers).
 • Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι mobile friendly.
 • Responsive Layout - Αυτόματη μορφωποίηση σελίδας σε όλες τις συσκευές
  (pc, tablets, mobiles).
 • Βελτιστοποίηση γραφικών, εικόνων και του κώδικα της ιστοσελίδας για ταχύτατο download.
 • Ευκολία στη χρήση και την κατανόηση από την μεριά του επισκέπτη.
 • Ενσωμάτωση του μοναδικού σε ευκολία χρήσης συστήματος διαχείρισης περιεχομένου BCM. Εύκολη προσθήκη, και ανανέωση περιεχομένου.
 • Ανάπτυξη και δημοσίευση ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης.

επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία Λογοτύπου, Μεταφράσεις, Επιμέλεια Κειμένων, Φωτογράφιση, Newsletter, Αποστολή μαζικών emails μέσω εφαρμογής με πλήρη στατιστικά της ενέργειας, Δημιουργία σελίδας & διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες που θα δώσουν ζωή στην ιστοσελίδα σας!!

Λύσεις που συνεχώς αναβαθμίζονται και προσφέρουν εργαλεία στον διαχειριστή της σελίδας
για επιπλέον επικοινωνία, διαχείρισης & ανεξαρτησία.

 • Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας σας

 • Εργασίες βελτίωσης κώδικα και προσθήκη μηχανισμών

 • Εργασίες ανακατασκευής ή επέκτασης της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας

 • Τον επανασχεδιασμό και προσθήκη νέων γραφικών