Ολοκληρωμένη Παρουσία

Κατασκευή & υποστήριξη εταιρικών ιστοσελίδων
Προώθηση PPC | Φωτογράφιση Προϊόντων

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, κάθε επιχείρηση οφείλει να διαθέτει μία ενιαία και ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην έντυπη επικοινωνία της. Στη Bitamin εργαζόμαστε εντατικά ώστε η επιχείρησή σας να αποκτήσει τα κατάλληλα εργαλεία που θα συμβάλουν στην αύξηση και διατήρηση του πελατολογίου σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Βελτίωση θέσης ιστοσελίδας στα οργανικά ή επι πληρωμή αποτελέσματα

Ανάπτυξη
ιστοσελίδων

Εργασίες ανακατασκευής ή επέκτασης της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Ανοίξτε άμεσα το νέο σας κατάστημα & ενεργοποιήστε τις δικτυακές πωλήσεις

Φτιάξτε Το δικό σας ηλεκτρονικό Κατάστημα

ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για μια πλήρη παρουσίαση, ενημέρωση, πώληση των προϊόντων. Με σύστημα εξόφλησης μέσω των σημαντικότερων ηλεκτρονικών καρτών της αγοράς για Ελληνικές τράπεζες, PayPal.

στην προβολή της επιχείρησή σας

Παρέχουμε Λύσεις

Πλοηγηθείτε στις σελίδες που ακολουθούν και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και πως να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που παρέχονται. Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, καταχωρήσεις & ανανεώσεις ονομάτων internet, φωτογράφηση προϊόντων σε απλή λήψη ή και σε 360 μοίρες καθώς και δημοσίευση εντύπου υλικού.

Φωτογράφηση προϊόντων 360°

Δημιουργούμε αρχεία HTML5
για τη χρήση σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικά καταστήματα και multimedia εφαρμογές.

Με τη χρήση προβολής 360° για τα προϊόντα σας, δείχνετε πως δεν έχετε τίποτα να κρύψετε. Με την εμφάνιση όλων των πλευρών ενός προϊόντος σε μια ενιαία προβολή εξοικονομείτε
πολύτιμο χώρο στην οθόνη και διαφοροποιείτε την ιστοσελίδα σας.