Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση στην Τράπεζα

Μπορείτε να επιλέξετε τραπεζική κατάθεση για το ποσό της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία λογαριασμού ΙΒΑΝ θα τα βρείτε στο δελτίο παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας & τον Αριθμό Παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση μπορείτε να καλέσετε στο Τηλ: (+30) 2102224884 ή μέσω e-mail στο accounting@bitamin.gr για την επιβεβαίωση πληρωμής.

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

Οι κάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Η Εκκαθάριση της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank και την υπηρεσία Alpha e-Commerce εξασφαλίζοντάς έτσι την απόλυτη ασφάλεια* της συναλλαγής σας.

*Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με PayPal

Με αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείτε τη PayPal ως τράπεζα (δηλαδή ως μια απλή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων) για να κάνετε τη συναλλαγή με την κάρτα σας - δεν ανοίγετε λογαριασμό και δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας (εφόσον δεν το επιθυμείτε). Σε πληρωμές μέσω Paypal, υπάρχουν έξτρα επιβαρύνσεις διαχείρισης λογαριασμού Paypal. Ανάλογα με την πολιτική της Paypal, οι επιβαρύνσεις (κυμαίνονται μεταξύ 2 και 5%) και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

Σας βοήθησε η απάντηση;

 Εκτυπώστε

Δείτε επιπλέον

Δήλωση εχεμύθειας

Δήλωση εχεμύθειας Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site της Bitamin.gr. Αυτή η Δήλωση...

Όροι Χρήσης

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η ιστοσελίδα Bitamin.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω...