Πρόσβαση στο Web Mail

Δίνοντας στον browser (Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) την διεύθυνση www.yourdomain.gr/cpanel θα σας ζητηθεί να δώσετε τα παραπάνω Username  και Password, θα έχετε πρόσβαση στον λειτουργικό σύστημα του λογαριασμό σας με λειτουργίες όπως στατιστικά επισκεψημότητας τις ιστοσελίδας σας, διαχείριση των emails (δημιουργία, διαγραφή) κ.λ.π.

Πρόσβαση στο Web Mail

Έχετε την δυνατότητα να δείτε τα e-mails σας από οποιοδήποτε υπολογιστή (απομακρισμένη λειτουργία) έχει πρόσβαση στο internet με ένα browser (π.χ. Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) σαν τα free mail (π.χ. Hotmail, Yahoo, gmail κ.λ.π.)

Δίνοντας στον browser (explorer, mozilla,) την διεύθυνση www.yourdomain.gr/webmail θα σας ζητηθεί να δώσετετο Username  και Password, στο Username δίνετε το e-mail σας (π.χ. info@yourdomain.gr) και στο password δίνετε το password του e-mail σας.
Στη σελίδα που ανοίγει μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τρία προγράμματα (RoundCube, Horde, SquirrelMail) για να δείτε τα e-mails σας, επίσης μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό του e-mail σας.

Προτείνουμε : RoundCube

  • 2 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Σχετικά Άρθρα

Τρόπος ρύθμισης του Outlook Express

1. Ανοίξτε το Outlook Express και επιλέξτε από το μενού επάνω TOOL...

Setup Apple Mail or Android phone

Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε έναν email Λογαριασμό Apple Mail με POP3 ή IMAPΠαρακαλούμε όπως...