Επικοινωνία (+30) 210 2224884 | info@bitamin.gr

Νέα / Ανακοινώσεις του γραφείου μας

PPC - Adwords.

PPC - Adwords.

Δημιουργούμε καμπάνιες προσαρμοσμένες στο budget σας και τον ανταγωνισμό. Διαχειριζόμαστε τον λογαριασμό σας σε καθημερινή βάση, για την μεγιστοποίηση της απόδοση επί της επένδυσης ROI.

Δείτε ένα screen επιτυχημένων αποτελεσμάτων

OMNIREF LTD

OMNIREF LTD

Beyond your Expectations
Μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία ειδικότερα στους τομείς του Βιομηχανικού και Κτιριακού Αυτοματισμού και των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας

Πλαστική Χειρουργική Ελλάδα

Η πλαστικός χειρουργός Dr Ευαγγελία Τσάτη M.D., Ph.D., διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε Ελλάδα και εξωτερικό (ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία), ενώ μέσα από διαρκή επιμόρφωση, παρακολουθώντας σεμινάρια και ημερίδες ενημερώνεται για όλες τις νέες εξελίξεις στην αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική.

Α.Σ. FACTORY

Α.Σ. FACTORY

Το ηλεκτρονικό κατάστημα A.S. market ανήκει στην κατασκευαστική εταιρία A.S. factory.Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή η εταιρία μας αποφάσισε να επενδύσει πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μέσο αυτού να μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή όσο το δυνατών καλύτερες τιμές αλλά και υπηρεσίες.

Environmental & Marine Systems

Environmental & Marine Systems

Η Environmental & Marine Systems (EMS) είναι μια δυναμική εταιρία περιβαλλοντικών και ναυτιλιακών συστημάτων με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η φιλοδοξία της EMS είναι να καταστεί ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα κεφαλαιοποιόντας το διαρκές ενδιαφέρον μας για την προστασία του περιβάλλοντος μας, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 CITROËN Synergy | Synergy Α.Ε.

CITROËN Synergy | Synergy Α.Ε.

Στη Synergy Α.Ε. θα βρείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν το αυτοκίνητο.

Εκδόσεις Αστερόπη

Στις Εκδόσεις Αστερόπη προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε στους αναγνώστες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Ελλάδα, όχι απλά ως άλλον έναν τουριστικό προορισμό, αλλά ως έναν μοναδικό τόπο γεμάτο χαρακτήρα, ιστορία και πολιτισμό. Η Φωτογραφία δεν είναι απλά ένα μέσο για να απαθανατίσουμε τη στιγμή. Για εμάς είναι ένα μέσο με το οποίο απαθανατίζουμε συναισθήματα.
Τα ταξίδια είναι η πιο θρεπτική και απολαυστική τροφή της ψυχής.

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ έχουν ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για να συμμετέχει ένας πολίτης στις ομάδες των Επίλεκτων Ομάδων Ειδικών Αποστολών θα πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς το βασικό σχολείο εκπαίδευσης, το οποίο καλύπτει βασικές γνώσεις διάσωσης.
Με το πέρας του βασικού σχολείου και με την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων οι εθελοντές διαλέγουν μια από τις παρακάτω ειδικότητες:

Πυρόσβεση και Πυροπροστασία
Πρώτες Βοήθειες,
Ορεινή Διάσωση,
Διάσωση σε Υγρό Στοιχείο,
Προστασία των Δημόσιων Δρυμών,
Αντιμετώπιση Κρίσεων,
Εκπαίδευση Διασωστικών Σκύλων,
Τηλεπικοινωνίες,
Internet και Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών

Δικηγορικό Γραφείο της Αννίτας Γαραντζιώτη

Δικηγορικό Γραφείο της Αννίτας Γαραντζιώτη

Ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα αναφορικά με διαφορές ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου.
Εξειδικευμένες μεταφράσεις νομικών και χρηματοοικονομικών κειμένων

Wordigs.com - Online ασκήσεις αγγλικών

Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό, online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μαθητές όλων των επιπέδων!

Ασκήσεις αγγλικών με περισσότερες από 26.000 λέξεις, εκφράσεις και προτάσεις, διαβαθμισμένες σε 10 Επίπεδα διδασκαλίας & επιμέρους Θεματικές Ενότητες, καθώς και real-time Online Gaming, σε οδηγούν στην αφομοίωση του λεξιλογίου αγγλικών με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο!

Tennis Craft

Tennis Craft

Ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας tenniscraft.gr με σκοπό την παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων της. Χειροποίητα προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι,  ποιοτικά υλικά που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις του tennis του beach tennis, padel, squash και άλλων αθλημάτων. Κάθε αντικείμενο που δημιουργούμε είναι φτιαγμένο με μεράκι και βασισμένο στις custom προτιμήσεις των πελατών μας.

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

40 χρόνια η ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks δραστηριοποιείται στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων. Μεγάλη γκάμα Φορτηγών και Ανταλλακτικών. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψή σε service και επισκευές

Freezing Service

Freezing Service

Συντήρηση και την Επισκευή Λευκών Συσκευών των εταιρειών Amana και General Electric

Mythies | eclectic stone houses in Mani

Μέσα σε έναν ελαιώνα 4 στρεμμάτων σας προσκαλούμε για μια αξέχαστη διαμονή , μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς. Οι Μυθίες βρίσκονται πάνω απο τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας - Αρεόπολης.

NEO PADEL CLUB

NEO PADEL CLUB

Φοβερά γήπεδα, δημιουργικό Clubhouse, όμορφη ταράτσα, κατάστημα, Bar, ....

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας Synergy Α.Ε.

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας Synergy Α.Ε.

Ξεναγηθείτε στον κόσμο της Synergy Α.Ε. και εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει μέσα από την ιστοσελίδα της.

Στη Synergy Α.Ε. θα βρείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν το αυτοκίνητο.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & T-square

Ανάπτυξη ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & T-square

Το γραφείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & του T-square. Με σύγχρονο minimal σχεδιασμό συμβατό με όλες τις συσκευές (pc & smart phones).
http://www.glyfadagolfgardens.gr/

Όπως όλες οι διαδικτυακές εργασίες μας αναπτύσσονται με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου BCM βάση των αναγκών και των χαρακτηριστικών του πελάτη μας

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας unitug.com

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας unitug.com

UniTug is a new joint venture between two of the leading towage companies in Greece, MEGATUGS Salvage and Towage and LYBOUSSAKIS Salvage and Towage.

Design & Development EnSCo AG

Design & Development EnSCo AG

EnSCo AG is an agile energy commodity trader active in the wholesale power markets of Central and Southeastern Europe (C/SEE) and the European environmental markets.

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας

Μοντέρνα δομή συμβατή με smart phones και tablets και αναβαθμισμένη αισθητική ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την εταιρία cmykplus τη νέα σελίδα ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. Ανάπτυξη με το διαχειριστικό σύστημα BCM.

Καταστήματα StreatDog

Η πρωτοπόρος εταιρία έτοιμου φαγητού Streat Dog δημιούρησε την ιστοσελίδα της σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης BCM για την γρήγορη και άμεση παρουσίαση των προϊόντων και καταστημάτων της.

Nέα ιστοσελίδα για την εταιρία Καρυλάκης

Nέα ιστοσελίδα για την εταιρία Καρυλάκης

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας Καρυλάκης είναι στο αέρα.

Ανανεώσαμε την εταιρική ιστοσελίδα της Καρυλάκης Εμπορία και Επεξεργασία Κρέατος και σας προσκαλούμε να την γνωρίσετε καλύτερα !
Στις σελίδες της εταιρείας υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η σελίδα αναπτύχθηκε σε HTML5 και είναι συμβατή σε smart phones και tablets. Η νέα σελίδα της εταιρίας Καρυλάκης είναι συνδεδεμένη με το διαχειριστικό σύστημα BCM και είναι σε θέση να ενημερώσει εύκολα και άμεσα του επισκέπτες της για κάθε υπηρεσία και νέα προϊόντα της.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας διαπραγμάτευσης ταξιδιωτικών πακέτων

Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το γραφείο μας τόσο από άποψη τεχνολογίας αλλά και μοναδική σαν ιδέα με τη χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου BCM.

Επισκεφτείτε την σελίδα travelbids.gr, επιλέξτε το πακέτο των διακοπών σας στο κατάλυμα που επιθυμείτε και στην τιμή που εσείς επιθυμείτε!

Αναζητήστε το κατάλυμα που επιθυμείτε σε Ελλάδα και Κύπρο και στη συνέχεια παζαρέψτε την τιμή με το ξενοδόχο μέσα από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης διαπραγματεύσεων, κρατώντας την ανωνυμία σας. Σε κάθε διαπραγμάτευση έχετε το δικαίωμα κατάθεσης έως 2 προσφορών για κάθε ξενοδοχείο και έως 2 αντιπροτάσεις. Και οι 2 πλευρές έχουν την υποχρέωση να απαντήσουν στις προσφορές που τους γίνονται εντός 48 ωρών.

Η Bitamin Web Team υποστηρίζει νέες καινοτόμες ιδέες. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να υποστηρίζουμε όσους επενδύουν στην εξέλιξη.

http://www.travelbids.gr

Προσθήκη Αραβικής γλώσσας

Η ιδιαιτερότητα των Αραβικών όπως είναι γνωστό πέραν του αλφαβήτου που χρησιμοποιήται είναι και η φορά ανάγνωσης (από δεξιά προς τα αριστερά). Η σελίδα τροποποιήθηκε με το κατάλληλο τρόπο ώστε να μπορεί να λειτουργεί βάση των αναγκών της Αραβικής γλώσσας και η μελλοντική διαχείριση της να γίνεται από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου BCM που έχει αναπτύξει το γραφείο μας.

Αγοράστε δύο χρόνια φιλοξενία και πληρώστε τον ένα.

Αγοράστε δύο χρόνια και πληρώστε τον ένα.

Το γραφείο μας δημιούργησε μια προσφορά για νέους πελάτες που θέλουν να μεταφέρουν την ιστοσελίδα τους.
Αγοράζοντας ένα από πακέτα φιλοξενία Bit-Small / Bit-Medium / Bit-Large πληρώνετε τον ένα χρόνο και αγοράζετε φιλοξενία για 2 έτη.

Αγοράστε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει κάνοντας click στο "Σχετικό Link"

* Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι την 30/01/2013

**ΛΗΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ**

Δημιουργία Video Game review portal

Δημιουργία ενός νέου Video Game Review Portal από το γραφείο μας.

Το κόμβο διαχειρίζονται μια δημοσιογραφική ομάδα που αποτελείται από νέα άτομα με καθημερινή ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα του video gaming.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου κόμβου είναι :

  • Full game reviews με video & screenshot galleries
  • Upcoming games
  • User voted top ten game list
  • News, Reviews, Previews, Hardware Archiving
  • Comment System
  • Membership benefits
  • Banner Management System

Νέο σύστημα Online διαχείρισης αρχείων

Μια νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη από την Bitamin.
Το σύστημα διαχείρισης αρχείων σε Full License σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε αρχεία όπως pdf, xcel, docs .jpg κ.α. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλο το ψηφιακό αρχείο σας online δίνοντας τη δυνατότητα σε συνεργάτες της εταιρίας σας (visitor account) να βλέπουν μόνο όσα εσείς επιθυμείτε.

Επίσης μπορείτε να δημουργήσετε υπολογαριασμούς για τους συνεργάτες σας.

Online Car Rental Reservation Platform - Ενοικίαση Αυτοκινήτων.

Online Car Rental Reservation Platform - Ενοικίαση Αυτοκινήτων.

Νέο σύστημα διαχείρισης ενοικίασης αυτοκινήτων. Ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης και online booking για επιχειρήσης ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η online εξόφληση ή κατάθεση προκαταβολής γίνεται μέσω της Alpha Bank και Paypal.

Ζητήστε μας demo της εφαρμογής.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας copacopanapark.com

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Traditional Gourmet [OK]

Παρουσίαση εκλεκτών Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντα διατροφής, μικρών κυρίως παραγωγών, απ' όλη την Ελλάδα. Αυθεντικές γεύσεις που σε πείσμα των καιρών κάποιοι «ρομαντικοί» προσπαθούν να τις κρατήσουν αναλλοίωτες, υποθήκη για τις επόμενες γενεές.

Σύστημα διαχείρισης Φωτογραφικού Υλικού

Σύστημα διαχείρισης Φωτογραφικού Υλικού

Το φωτογραφικό αρχείο κάθε πελάτη μας δημοσιεύεται με ασφάλεια σε μια private περιοχή [κωδικό πρόσβασης]. Καταργώντας ουσιαστικά μεταφορά αρχείων με ψηφιακούς δίσκους CD ή DVD.

Στη περιοχή αυτή ο πελάτης μπορεί να δει και να κατεβάσει όλα τα αρχεία που φωτογραφήθηκαν από το γραφείο μας σε υψηλή ανάλυση. Ο δειγματισμός αφορά όλο το φωτογραφικό αρχείο 2D και 360. Εύκολη εύρεση μέσω live search και πολλές άλλες λειτουργίες. Σήμανση αρχείων "υπό επεξεργασία" "Προς Παράδοση" κ.λ. Στατιστικά λογαριασμού.

Το σύστημα συνεχίζει να εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Μελλοντικές βελτιώσεις:
Δυνατότητα έγκρισης αρχείων από το πελάτη. Με ταυτόχρονη ενεργοποίησης δυνατότητας download
Ανακοινώσεις νέων δημοσιεύσεων μέσω γραφημάτων.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να σας παρέχουμε φωτογραφικό αρχείο υψηλής ποιότητας και με την ευκολία του Internet.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Tsavliris Group of Companies

Παρουσίαση υπηρεσιών και καταγραφή περιστατικών στο παγκόσμιο χάρτη βάση συντεταγμένων.

Υποστήριξη ιστοσελίδας magicstrom.gr

Magic Strom οικολογικά στρώματα καλύμματα και μαξιλάρια Ελατήρια Pocket Springs, latex, NON WOVEX ALOE VERA Φυσικό υλικό

Σχεδιασμός ιστοσελίδας griffinhellas.gr

Προϊόντικός κατάλογος, πτυσσόμενα μενού, δυναμικές κατηγορίες και καταχώρηση προϊόντων

Η Bitamin Web Team χορηγός σε θεατρική παράσταση

Μια από τις πιο ανατρεπτικές κωμωδίες της φετινής χρονιάς επέλεξε να ανεβάσει η καλλιτεχνική εταιρεία F.O.B.I Art (Find Other Borders In Art). Από τις 2 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ, θα παρουσιάζει το ολοκαίνουριο σπαρταριστό θεατρικό έργο του Διονύση Κοριανίτη «Ποιος σκότωσε την Άμπιγκεηλ». Μυστήριο, απρόσμενα γεγονότα και μια σάτιρα για το χώρο του θεάτρου εκ των έσω (!) συνθέτουν μια ξεκαρδιστική παράσταση.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ελένης Δάγκα, σκηνικά & κοστούμια Κατερίνας Ζουράρη, μουσική Πρόδρομου Καραδελόγλου, σκηνοθεσία video Νάντιας Σκούρτη (γραφιστική επεξεργασία by SERO). Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ανδρέας Ζήκουλης, Στέλλα Μπαλωμένου, Γιώργος Ζαχαράκης, Μαριάνθη Κολιάκη, Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Παναγιώτης Καρμάτης.

Μείωση τιμών στις καταχωρήσεις Domains [.GR]

Η Bitamin μειώνει τις τιμές καταχώρησης των ονομάτων με κατάληξη [.GR] κατά 17% για τις online καταχωρήσεις - ανανεώσεις.

Για την Καταχώρηση ή Ανανέωση ονομάτων Χώρου με κατάληξη [.GR] από 30€ οι νέες μας τιμές ορίζονται στα 25€ ανά διετία. Η νέες τιμές εφαρμόζονται για καταχωρήσεις ή ανανεώσεις που πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος διαχείρισης ονομάτων διαδικτύου στη περιοχή πελατών.

Οι μειώσεις αυτές εφαρμόζονται σε νέους και παλιούς πελάτες του γραφείου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας!

Τροποποίηση Άδεια Χρήσης Λογισμικού Bitamin Content Management

Τροποποίηση και ενημέρωση της Άδεια Χρήσης Λογισμικού Bitamin Content Management. Σε Ελληνική και Αγγλική έκδοση

Νέα ιστοσελίδα της Bitamin Web Team

Η νέα μας ιστοσελίδας είναι εδώ ανανεωμένη με νέες υπηρεσίες και δυνατότητες.
Πλήρως δυναμική στη διάθεση σας η Bitamin Web Team σας παρουσιάζει τις νέες υπηρεσίες της όπως το νέο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων BCM, το νέο πρωτοποριακό σύστημα περιστροφικής προϊοντικής φωτογράφησης 360 μοιρών.

Επίσης θα βρείτε τα νέα πακέτα σχεδιασμού για εταιρικές ή προσωπικές ιστοσελίδες, με δυνατότητα φιλοξενίας σε αξιόπιστους και ταχύτατους Server.  Ενώ οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν μέσα από το σύστημα διαχείρισης πελατών μας και με δυνατότητα εξόφλησης με ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας σε συνεργασία με τη AlphaBank και την Paypal.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε,

Σας ευχόμαστε μια Καλή Χρονιά, Δημιουργική και Αισιόδοξη

Με εκτίμηση

Bitamin Support Team

Ανακατασκευή ιστοσελίδας arionhalls.gr

Bitamin Web Team on Faceboook

Το γραφείο μας επίσημος καταχωρητής της Ε.Ε.Τ.Τ.

Το γραφείο μας ως επίσημος καταχωρητής αναλαμβάνει την καταχώρηση των ονομάτων σας στο διαδίκτυο σε
καταλήξης .GR (.gr , .com.gr, .net.gr, .org.gr)


Αρ.Πρωτοκόλλου
ΕΕΤΤ 35651/14-09-11

 

 

 Επίσης μπορούμε να σας καλύψουμε και σε λοιπές Καταλήξεις ( .com, .net, .info, .eu, .org)

Fight Arts Online Sports

Σχέδιασμος ιστοσελίδας medent.gr

Online Σύστημα Συναλλαγών

Ξεκινάει το σύστημα της αυτόματης on-line χρέωσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Visa και Mastercard με το νέο σύστημα redirection. Οι συναλλαγές γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, συνδυάζοντας την ασφάλεια του συστήματος πληρωμής της Τράπεζας Alpha Bank και την εύκολη πλοήγηση στο σύστημα πληρωμής από την Bitamin.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας pica.gr

InterSalas Private Catering

Ottica.gr | Άγγελος Πάνος

ΓΑΙΑ ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΝΑ Α.Ε. Δομικά Μηχανήματα

Σχεδιασμός και ανάπτυξη της εταιρικής ιστοσελίδας www.vournas.gr
Πλήρης διαχείριση πληρoφοριών, αρχείων και μεταχειρισμένων με το σχετικό φωτογραφικό υλικό

Κρυπτογράφηση και ασφάλεια

Η ιστοσελίδα υποστήριξης ασφαλίζετε με πιστοποιητικά SSL - GeoTrust μέχρι και 256 bit κρυπτογράφηση προσφέροντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης και ασφάλειας που είναι δυνατόν.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επικοινωνία μεταξύ του browser σας και των διακομιστών web με αυτό το site είναι ιδιωτικές και ασφαλείς

Cmykmag.gr Σχεδιασμός ηλεκτρονικού περιοδικού

Σχεδιασμός ιστοσελίδας eye360.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Poview.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Αφοί Παπανικόλα

Laurel International Management

Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας της εταιρίας V-CUBES.

Φωτογράφηση τρισδιάστατη (360 μοίρες)

Δημιουργούμε περιστροφική λήψη των προϊόντων σας για χρήση στο Internet και αρχεια υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση 

Κατασκευή Ηλ. Καταστημα για την εταιρία eager

Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος. www.electric-plus.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας πώλησης ακινήτου στη Κέρκυρα.

Νέο Σύστημα υποστήριξης πελατών

Το νέο σύστημα υποστήριξης είναι σε λειτουργία και είναι στη διάθεση των συνεργατών μας.

Το σύστημα αυτό παρέχει μια σύντομη επισκόπηση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων και ανοικτών αιτήματα υποστήριξης 'Tickets' και παραστατικών. Η νέα διαδικασία, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα και τις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Εμπορικής Κλαδικής 'Eκθεσης Πλαστικών Προϊόντων: Expoplast.gr

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Intech - Εκπαιδευτικό

Εκπαιδευτικού κέντρου πληροφορικής & Εξεταστικό κέντρο

Web-electric.gr ιστοσελίδα πώλησης ηλεκτρικών ειδών.

Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ιστοσελίδα πώλησης ηλεκτρικών ειδών.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Graphica & ExpoPack Εκθέσεις Γραφικών Τεχνών & Κυτιοποιϊας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Καλαμάρας προϊόντα ζύμης χειροποίητα προϊόντα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Omniref Ltd Engineering Solutions.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Ξενοδοχείου Κουτσικουρής Μουζάκι, Περιοχή Ανατ.Αργιθέας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Graphica & ExpoPack Εκθέσεις Γραφικών Τεχνών & Κυτιοποιϊας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας K & L Λογιστικές, Φορολογικές υπηρεσίες Επιχειρηματικός σχεδιασμός.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας εταιρίας Κλήμης Πυρηνοκάρβουνο Ασβεστοποιΐα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Erietta Luxurious Apartments Ξενοδοχείο στη Μάνη.

Νέα & Ανακοινώσεις 2008

• 07/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Architects E. Apostolides & Associates S.E.

• 07/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών στην Ελλάδα AMA OPTIC HELLAS

• 06/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Ομίλου Επιχειρήσεων Salas.gr

• 06/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας V-CUBES.COM - Το ηλεκτρονικό κατάστημα του παγκοσμίως γνωστού παιχνιδιού επίλυσης κύβων V-CUBES 5, V-CUBES 6, V-CUBES 7. Παρουσίαση & πώληση online Link:V-CUBES.COM

• 02/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Palladium.net.gr - Internet Cafe στο κέντρο της Αθήνας

• 01/2008 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Epigraphica.gr - Η μεγαλύτερη έκθεση  επιγραφοποιίας στην Ελλάδα

Ηλεκτρονικά έντυπα acqua source

Ιστορικό 2007-2003

• 12/2007 Σχεδιασμός ιστοσελίδας WoodLand - Κατασκευές Πατώματα -Πόρτες, Επένδυση τοίχου

• 12/2007 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Bizzar Store Γλυφάδα - 'Επιπλα & διακόσμηση εσωτερικών χώρων

• 11/2007 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Zakcret Sport Company. Αθλητικά Είδη - Ρουχισμός

• 10/2007 Σχεδιασμός ιστοσελίδας Tentofin.gr. Συστήματα Σκίασης - Τοποθέτηση

• 06/2007 Σχεδιασμός ιστοσελίδας SpeedCouriers.gr. Εταιρία Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό

• 03/2007 Το γραφείο μας σχεδίασε την ιστοσελίδα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης "Αρείτολμο"

• 02/2007 Σε συνεργασία με το γραφείο Verve.gr η Bitamin είχε την ευκαιρία να σχεδιάσει για την Apergis Dream Car μια ιστοσελίδα σύγχρονη και πολυτελής όσο και τα αυτοκίνητά της

• 01/2007 Το νέο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδας cms είναι εδώ. Τώρα μπορείτε να μεταβάλετε το περιεχόμενο της σελίδα σας από τη θέση εργασίας σας

• 11/2006 Σας παρουσιάζουμε τα νέα πακέτα σχεδιασμού διαδικτυακής εταιρικής προβολής Microbit | Centibit | Wellbit | Profbit | Flashprofbit

• 10/2006 Το γραφείο μας σχεδίασε την ιστοσελίδα της γνωστής αλυσίδας φροντιστηρίων πληροφορικής InfoQuality

• 09/2006 Ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας για μια σύγχρονη & άμεση επικοινωνία

• 06/2006 Η Bitamin καταχωρεί την υπογραφή της. Αριθ. σήμ.: 3345/2006.
Το γραφείο μας καταχωρεί τα ονόματα διαδικτύου και εισάγει τα πρώτα ενημερωτικά δελτία στη σελίδα της.

• 10/2003 'Eναρξη των εργασιών του γραφείου μας με δραστηριότητες το σχεδιασμός διαδικτυακού υλικού, εντύπων και Multimedia εφαρμογών.