Επικοινωνία (+30) 210 2224884 | info@bitamin.gr

Νέα / Ανακοινώσεις του γραφείου μας

Πλαστική Χειρουργική Ελλάδα

Η πλαστικός χειρουργός Dr Ευαγγελία Τσάτη M.D., Ph.D., διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε Ελλάδα και εξωτερικό (ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία), ενώ μέσα από διαρκή επιμόρφωση, παρακολουθώντας σεμινάρια και ημερίδες ενημερώνεται για όλες τις νέες εξελίξεις στην αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική.

Α.Σ. FACTORY

Α.Σ. FACTORY

Το ηλεκτρονικό κατάστημα A.S. market ανήκει στην κατασκευαστική εταιρία A.S. factory.Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή η εταιρία μας αποφάσισε να επενδύσει πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μέσο αυτού να μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή όσο το δυνατών καλύτερες τιμές αλλά και υπηρεσίες.

Environmental & Marine Systems

Environmental & Marine Systems

Η Environmental & Marine Systems (EMS) είναι μια δυναμική εταιρία περιβαλλοντικών και ναυτιλιακών συστημάτων με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η φιλοδοξία της EMS είναι να καταστεί ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα κεφαλαιοποιόντας το διαρκές ενδιαφέρον μας για την προστασία του περιβάλλοντος μας, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 CITROËN Synergy | Synergy Α.Ε.

CITROËN Synergy | Synergy Α.Ε.

Στη Synergy Α.Ε. θα βρείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν το αυτοκίνητο.

Εκδόσεις Αστερόπη

Στις Εκδόσεις Αστερόπη προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε στους αναγνώστες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Ελλάδα, όχι απλά ως άλλον έναν τουριστικό προορισμό, αλλά ως έναν μοναδικό τόπο γεμάτο χαρακτήρα, ιστορία και πολιτισμό. Η Φωτογραφία δεν είναι απλά ένα μέσο για να απαθανατίσουμε τη στιγμή. Για εμάς είναι ένα μέσο με το οποίο απαθανατίζουμε συναισθήματα.
Τα ταξίδια είναι η πιο θρεπτική και απολαυστική τροφή της ψυχής.

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ έχουν ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για να συμμετέχει ένας πολίτης στις ομάδες των Επίλεκτων Ομάδων Ειδικών Αποστολών θα πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς το βασικό σχολείο εκπαίδευσης, το οποίο καλύπτει βασικές γνώσεις διάσωσης.
Με το πέρας του βασικού σχολείου και με την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων οι εθελοντές διαλέγουν μια από τις παρακάτω ειδικότητες:

Πυρόσβεση και Πυροπροστασία
Πρώτες Βοήθειες,
Ορεινή Διάσωση,
Διάσωση σε Υγρό Στοιχείο,
Προστασία των Δημόσιων Δρυμών,
Αντιμετώπιση Κρίσεων,
Εκπαίδευση Διασωστικών Σκύλων,
Τηλεπικοινωνίες,
Internet και Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών

Δικηγορικό Γραφείο της Αννίτας Γαραντζιώτη

Δικηγορικό Γραφείο της Αννίτας Γαραντζιώτη

Ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα αναφορικά με διαφορές ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου.
Εξειδικευμένες μεταφράσεις νομικών και χρηματοοικονομικών κειμένων

Wordigs.com - Online ασκήσεις αγγλικών

Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό, online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μαθητές όλων των επιπέδων!

Ασκήσεις αγγλικών με περισσότερες από 26.000 λέξεις, εκφράσεις και προτάσεις, διαβαθμισμένες σε 10 Επίπεδα διδασκαλίας & επιμέρους Θεματικές Ενότητες, καθώς και real-time Online Gaming, σε οδηγούν στην αφομοίωση του λεξιλογίου αγγλικών με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο!

Tennis Craft

Tennis Craft

Ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας tenniscraft.gr με σκοπό την παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων της. Χειροποίητα προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι,  ποιοτικά υλικά που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις του tennis του beach tennis, padel, squash και άλλων αθλημάτων. Κάθε αντικείμενο που δημιουργούμε είναι φτιαγμένο με μεράκι και βασισμένο στις custom προτιμήσεις των πελατών μας.

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

40 χρόνια η ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks δραστηριοποιείται στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων. Μεγάλη γκάμα Φορτηγών και Ανταλλακτικών. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψή σε service και επισκευές

Freezing Service

Freezing Service

Συντήρηση και την Επισκευή Λευκών Συσκευών των εταιρειών Amana και General Electric

Mythies | eclectic stone houses in Mani

Μέσα σε έναν ελαιώνα 4 στρεμμάτων σας προσκαλούμε για μια αξέχαστη διαμονή , μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς. Οι Μυθίες βρίσκονται πάνω απο τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας - Αρεόπολης.

NEO PADEL CLUB

NEO PADEL CLUB

Φοβερά γήπεδα, δημιουργικό Clubhouse, όμορφη ταράτσα, κατάστημα, Bar, ....

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας Synergy Α.Ε.

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας Synergy Α.Ε.

Ξεναγηθείτε στον κόσμο της Synergy Α.Ε. και εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει μέσα από την ιστοσελίδα της.

Στη Synergy Α.Ε. θα βρείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν το αυτοκίνητο.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & T-square

Ανάπτυξη ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & T-square

Το γραφείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Glyfada Golf Gardens & του T-square. Με σύγχρονο minimal σχεδιασμό συμβατό με όλες τις συσκευές (pc & smart phones).
http://www.glyfadagolfgardens.gr/

Όπως όλες οι διαδικτυακές εργασίες μας αναπτύσσονται με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου BCM βάση των αναγκών και των χαρακτηριστικών του πελάτη μας

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας unitug.com

Ανάπτυξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας unitug.com

UniTug is a new joint venture between two of the leading towage companies in Greece, MEGATUGS Salvage and Towage and LYBOUSSAKIS Salvage and Towage.

Design & Development EnSCo AG

Design & Development EnSCo AG

EnSCo AG is an agile energy commodity trader active in the wholesale power markets of Central and Southeastern Europe (C/SEE) and the European environmental markets.

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας

Μοντέρνα δομή συμβατή με smart phones και tablets και αναβαθμισμένη αισθητική ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την εταιρία cmykplus τη νέα σελίδα ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. Ανάπτυξη με το διαχειριστικό σύστημα BCM.

Καταστήματα StreatDog

Η πρωτοπόρος εταιρία έτοιμου φαγητού Streat Dog δημιούρησε την ιστοσελίδα της σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης BCM για την γρήγορη και άμεση παρουσίαση των προϊόντων και καταστημάτων της.

Nέα ιστοσελίδα για την εταιρία Καρυλάκης

Nέα ιστοσελίδα για την εταιρία Καρυλάκης

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας Καρυλάκης είναι στο αέρα.

Ανανεώσαμε την εταιρική ιστοσελίδα της Καρυλάκης Εμπορία και Επεξεργασία Κρέατος και σας προσκαλούμε να την γνωρίσετε καλύτερα !
Στις σελίδες της εταιρείας υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η σελίδα αναπτύχθηκε σε HTML5 και είναι συμβατή σε smart phones και tablets. Η νέα σελίδα της εταιρίας Καρυλάκης είναι συνδεδεμένη με το διαχειριστικό σύστημα BCM και είναι σε θέση να ενημερώσει εύκολα και άμεσα του επισκέπτες της για κάθε υπηρεσία και νέα προϊόντα της.

Online Car Rental Reservation Platform - Ενοικίαση Αυτοκινήτων.

Online Car Rental Reservation Platform - Ενοικίαση Αυτοκινήτων.

Νέο σύστημα διαχείρισης ενοικίασης αυτοκινήτων. Ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης και online booking για επιχειρήσης ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η online εξόφληση ή κατάθεση προκαταβολής γίνεται μέσω της Alpha Bank και Paypal.

Ζητήστε μας demo της εφαρμογής.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας Traditional Gourmet [OK]

Παρουσίαση εκλεκτών Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντα διατροφής, μικρών κυρίως παραγωγών, απ' όλη την Ελλάδα. Αυθεντικές γεύσεις που σε πείσμα των καιρών κάποιοι «ρομαντικοί» προσπαθούν να τις κρατήσουν αναλλοίωτες, υποθήκη για τις επόμενες γενεές.

ΓΑΙΑ ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΝΑ Α.Ε. Δομικά Μηχανήματα

Σχεδιασμός και ανάπτυξη της εταιρικής ιστοσελίδας www.vournas.gr
Πλήρης διαχείριση πληρoφοριών, αρχείων και μεταχειρισμένων με το σχετικό φωτογραφικό υλικό

Laurel International Management